Joan Carles Sànchez i Sandra Bartomeus en la presentació de JUNTS a Torroella de Montgrí i l'Estartit

4rt aniversari de la presentació de Junts a Torroella de Montgrí i l’Estartit

Joan Carles Sànchez i Sandra Bartomeus en la presentació de JUNTS a Torroella de Montgrí i l'EstartitQuart aniversari de la presentació de JUNTS a Torroella de Montgrí i l’Estartit, a la sala de la Tina, al Museu de la Mediterània, primer, i a l’EMD de l’Estartit, l’endemà mateix. Dos actes senzills, que pretenien presentar davant dels nostres conciutadans una iniciativa amb propòsits molt clars:   Treballar per Torroella i l’Estartit amb el nostre segell, primer donant forma al projecte, en un segon pas, conformant l’equip, i, al final, elaborant una llista i nomenant un cap de llista.

En aquella presentació i encara ara advoquem per trencar amb política antiga i amb maneres de fer que considerem que ja han quedat obsoletes. Hem obert i seguirem obrint contactes amb gent representativa de diferents sectors tant de l’Estartit com de Torroella de Montgrí, per aconseguir el millor equip possible.

En aquell moment, vam manifestar la nostra voluntat de generar dinàmiques participatives i treballar per donar proximitat i transparència a la política municipal. Amb la idea de contribuir democràticament a la política local i promoure la participació a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i a l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit.  Igualment,  la nostra idea com a partit municipalista és la de treballar amb claredat i transparència com un dels elements que ens pot ajudar a recuperar la confiança en la política municipal i a participar-hi activament.

Actualment, JUNTS és a l’equip de Govern municipal amb dues regidores. Seguim ara amb la idea inicial que podem modernitzar la manera de fer la política municipal i anar més enllà d’aquell “és el que s’ha fet sempre” o “és el que toca”.  La nostra voluntat és fer-ho sense perdre de vista que el nostre propòsit principal és el de treballar per l’Estartit i Torroella de Montgrí, pel nostre municipi.