Els membres de la Comissió de Junts a Torroella de Montgrí i l'Estartit i del PDECat, reunits.

Junts i el PDECat acorden presentar-se sota JuntsxCAT

Els membres de la Comissió de Junts a Torroella de Montgrí i l'Estartit i del PDECat, reunits.Junts i el PDECat acorden presentar-se sota JuntsxCAT. Junts a Torroella de Montgrí i l’Estartit i PDECat han signat un acord  per explorar un pacte  de coalició, obert a altres formacions polítiques per fer una candidatura transversal i àmplia de cara a les properes eleccions municipals. Aquest acord de col·laboració engloba tant la candidatura que es presentarà a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí com a l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit.

És el primer acord assolit des de que Junts a Torroella i l’Estartit va decidir sumar-se al moviment de Junts x Catalunya al municipi, liderat a nivell de país pel president Carles Puigdemont. Igual que s’ha arribat a aquest acord amb el PDECat, obrirem converses amb altres partits del nostres municipi per ampliar al màxim el nombre de formacions que s’integrin al projecte.

És per aquesta raó que la llista electoral s’anirà conformant una vegada estigui clar quines formacions s’integren en aquesta iniciativa. Ja s’hi ha començat a treballar i s’hi seguirà treballant per acordar amb tots els que hi participin bastir la millor candidatura possible per al nostre municipi.