Junts

Junts és el nou partit municipalista a Torroella de Montgrí i l’Estartit que lidera una candidatura transversal sota el paraigua de La Crida i Junts x CAT. Junts és el nou partit municipalista impulsat a Torroella de Montgrí i l’Estartit. Ens vam presentar per primera vegada a unes eleccions municipals l’any 2015 amb coalició amb ERC, donada la coincidència d’objectius de les respectives propostes.

Actualment formem part de l’equip de Govern de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb dues regidores en actiu, Sandra Bartomeus i Annamaria Mercader, formant coalició amb Esquerra Republicana de Catalunya.

De cara a les properes eleccions municipals hem acordat impulsar una candidatura independent, transversal, com a JUNTS, sota el paraigua de La Crida i Junts x CAT amb l’ambició de ser la llista del president Carles Puigdemont a Torroella de Montgrí i l’Estartit i amb l’esperit d’aglutinar persones provinents de diferents sensibilitats polítiques i socials que tinguin l’ambició de treballar pel nostre municipi amb la visió de treballar per un país lliure.

L’executiva del nou partit està presidida per Joan Carles Sànchez, que defineix la nova formació política com ‘un partit municipalista sobirà política i jurídicament, compromès en un projecte autònom per treballar pel nostre poble, per Torroella de Montgrí i l’Estartit’.

Pots contactar amb nosaltres a través d’aquest correu electrònic: junts@junts.cat

També et pots posar en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari: