Sandra Bartomeus i Annamaria Mercader (a l'esquerra) .

Sandra Bartomeus encapçalarà la candidatura de Junts per Catalunya

Sandra Bartomeus encapçalarà la candidatura de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i  a l’EMD de l’Estartit.  Aquest projecte  busca formar una candidatura transversal en el que hi prendran part l’agrupació local del PDecat, el líder de la plataforma Gent per Torroella de Montgrí i l’Estartit Genís Casamort i el partit municipalista Junts a Torroella de Montgrí i l’Estartit.

Des d’aquesta formació s’ha explicat que es mantenen converses amb altres plataformes i partits que es presenten a Torroella de Montgrí i l’Estartit, L’objectiu és aconseguir una llista el més transversal possible. En aquesta iniciativa, la presència d’independents és previst que també hi tingui un paper rellevant. Junts per Catalunya a Torroella de Montgrí i l’Estartit, igual que ja va fer Junts ara fa quatre anys, preveu organitzar taules d’idees obertes de ciutadans interessats en diversos aspectes relacionats amb el municipi per recollir propostes de cares a la creació del programa electoral.

Biografía resumida de Sandra Bartomeus i Vicens:

Enginyera industrial per l’Escola Politècnica Superior de Girona, 39 anys, i treballa en el seu propi despatx com a professional liberal d’enginyeria des de fa 14 anys.

Des de juny de 2011 fins al febrer de 2014, va ser primera tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme i Medi ambient a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, pel grup de CiU. Durant la tardor de 2014 va impulsar, juntament amb Joan Carles Sánchez, la creació d’un nou partit municipalista, Junts a Torroella de Montgrí i l’Estartit. Des del 2015 és 3a tinent d’alcalde i regidora de Gestió Territorial, Oficina Tècnica, Medi Ambient, Salut i Habitatge pel grup ERC-Junts.

Biografia resumida d’Annamaria Mercader Sais:

Treballa a Mapfre a La Bisbal d’Empordà, té 49 anys i Ha tingut diferents responsabilitats en l’empresa familiar.

Actualment és Regidora de Cultura i Festes, Educació, Patrimoni Cultural, Biblioteca i Arxiu de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí pel grup municipal d’ERC-Junts i és presidenta del Museu de la Mediterrània-Can Quintana.